Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 2/6/2016





Μαγνησία

= ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.. Συνεχίζεται με επιτυχία η «Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2016». Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στην παραλία του Βόλου, και διοργανώνονται από τον φορέα πολιτισμού της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνεργασία με άλλους φορείς... Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, όπως είχε προαναγγελθεί από την περσινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ο «Περίπλους του Παγασητικού», συνοδεία μουσικής, με το «SKIATHOS EXREES». Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Βολιώτες να κάνουν ένα περίπλου του Παγασητικού δωρεάν, ακούγοντας τη φωνή της υπέροχης Ζωής Τζαλαβρέτα. Η επιβίβαση θα γίνει από την κεντρική προβλήτα στις 9.00 το βράδυ και θα διαρκέσει δύο ώρες. Προηγουμένως στο ΤΕΡΜΙΝΑΛ του λιμανιού θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης, «Ναυτική Παράδοση στο Αιγαίο: Ταρσανάδες και Σκαριά»

= ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ...Μέλος πρώην διοίκησης που κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση χρημάτων από το ίδρυμα με βάση στοιχεία που συγκέντρωσε η νέα διοίκηση, αναγκάστηκε να επιστρέψει το ποσό που… λοξοδρόμησε στα ταμεία του Ορφανοτροφείου Βόλου. Πρόκειται για συνολικό ποσό ύψους περίπου 3.000 ευρώ, το οποίο υπεξαίρεσε μέλος της διοίκησης της περιόδου 2015-2016. Το ποσό «σπασμένο» σε μικρότερα προερχόταν από δωρεές. Το συγκεκριμένο μέλος εισέπραττε μικρότερα ποσά για τα οποία εξέδιδε αποδείξεις τα χρήματα όμως αντί να καταλήγουν στα ταμεία του Ορφανοτροφείου, πήγαιναν σε άλλες τσέπες.

= ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΓΙΑΤΡΩΝ.. Μετέθεσαν για τις 8 Ιουνίου οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί, την επίσχεση που είχαν εξαγγείλει για χθές, μετά την ανακοίνωση του Οργανισμού ότι ξεκίνησε τη διαδικασία ενταλματοποίησης και πληρωμής των παρόχων του. Σε δηλώσεις του πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμιος Τσάμης τόνισε ότι το πρόβλημα είναι πολυεπίπεδο, υπάρχουν ταμεία που έχουν οφειλές προς τον ΕΟΠΥΥ και με τη σειρά του ο ΕΟΠΥΥ έχει οφειλές προς τους παρόχους υγείας. Χθες το βράδυ η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ξεκίνησε τη διαδικασία ενταλματοποίησης και πληρωμής των παρόχων του, ενώ ζητούσε από όσους γιατρούς θα προχωρούσαν χθές  σε επίσχεση να το δηλώσουν ρητώς και ενυπογράφως.

= 50 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΜΒ... Με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια», εγκρίνεται η σύναψη 318 συμβάσεων προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Για τη Μαγνησία εγκρίθηκαν 50 θέσεις για τις ανάγκες τη ΔΕΥΑΜΒ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες.

= ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ... Έντονες είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε η νέα εξαίρεση του Βόλου, από το πρόγραμμα εφαρμογής του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης», αφού δεν βρίσκεται μέσα στους 30 δήμους της χώρας, όπου θα ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του, μετά και τους 13 άλλους δήμους που είχαν προηγηθεί Πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα υπάρξουν και άλλες φάσεις όπου θα εντάσσονται σταδιακά και άλλοι δήμοι, ενώ όσοι δήμοι γενικότερα δεν ενταχθούν, θα συνεχιστεί να εφαρμόζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης.

= ΑΠΟΝΟΜΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ... Η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποία θα πραγματοποιηθεί απονομή υποτροφιών σε φοιτητές – φοιτήτριες του Π. Θ. για το ακ. έτος 2015-2016, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 7.00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Παραλιακού Συγκροτήματος του Π. Θ., στο Βόλο. Οι υποτροφίες θα δοθούν από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Γεώργιο Πετράκο, τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Μαρσέλ Σολομών και την κ. Μαρίνα Σακκή κόρη του αειμνήστου δωρητή Ζαχαρία Σακκή. Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.

= Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Α. ΔΑΡΑ... Με στρατιωτικές τιμές και σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε χθές από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου η κηδεία του Διευθυντή Αεροπορίας του ΓΕΣ, Ταξίαρχου Αντώνη Δάρα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή. Στην εξόδιο ακολουθία το παρόν έδωσε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, συγγενείς και φίλοι που είπαν τον τελευταίο αντίο στον Αντώνη Δάρα ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.Την ώρα που η σορός του έβγαινε από την εκκλησία, στον ουρανό πετούσαν τέσσερα ελικόπτερα Apache και η μπάντα του στρατού έπαιζε πένθιμα εμβατήρια. Τα μετάλλια και η εικόνα του Αντώνη Δάρα δόθηκαν στη χήρα του. Το φέρετρο του ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του και με δάκρυα στα μάτια τον συνόδευσαν με πομπή στρατιωτικών οχημάτων στην τελευταία κατοικία του.

= ΚΑΡΛΑ... Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Κάρλας την Κυριακή 29/05 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν νωρίς το πρωί την πλατεία Στεφανοβικείου όπου δόθηκε η εκκίνηση στις 09:00πμ. Υπήρξαν δύο διαδρομές, μία μικρή 4 χλμ για τους μικρούς μαθητές όπου το ευχάριστο του γεγονότος ήταν ότι το 80% των λιλιπούτειων ποδηλατών ήταν δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η δεύτερη διαδρομή 47χλμ εναλασσόμενου φυσικού τοπίου πάντα με την πανέμορφη Λίμνη Κάρλα να συντροφεύει τους ποδηλάτες. 

= ΤΡΙΚΕΡΙ..Εκδήλωση αφιερωμένη στις εξόριστες γυναίκες διοργανώνει στο Τρίκερι η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ την Κυριακή 5 Ιουνίου, με θέμα «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. Το ταξίδι έως το Τρίκερι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά και το κόστος είναι 10 ευρώ. Στις 12 το μεσημέρι προγραμματίζεται ομιλία από την Ελένη Μπέλλου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ. Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Κεντρικής Επιτροπής και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μουσικοθεατρικό αφιέρωμα από την Κ.Ο. Θεσσαλίας...

=ΠΗΛΙΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ...  Πολλές είναι οι καταγγελίες για αδήλωτη εργασία σέ Πήλιο καί Σποράδες απολύσεις καί συνεχή αντικατάσταση του προσωπικού. Μαζί με τον τουρισμό «ανθεί» και η μαύρη εργασία, με τις καταγγελίες να αναφέρουν ότι δεκάδες αλλοδαποί απασχολούνται σε ξενοδοχεία, καφέ και εστιατόρια. Αλλοδαποί και νέοι σε ηλικία άνθρωποι, που μόλις τελείωσαν το λύκειο και θέλουν να εξασφαλίσουν ένα χαρτζιλίκι, εργάζονται ανασφάλιστοι και εμφανίζονται ως «μαθητευόμενοι» στην Επιθεώρηση Εργασίας. Την ίδια ώρα ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν βρίσκουν εργασία και κινδυνεύουν να μην βγουν στη σύνταξη για ελάχιστα ένσημα...

=ΣΚΙΙΑΘΟΣ...Tο AL Mirqab είναι το έκτο μεγαλύτερο σκάφος αναψυχής στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Για τους ειδικούς του χώρου, το σκάφος του Σεΐχη του Κατάρ θεωρείται το έκτο μεγαλύτερο σκάφος αναψυχής στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Το AL Mirqab, το οποίο βρίσκεται από χθες στη Σκιάθο, συμπεριλαμβάνεται στα θαύματα, της ναυπηγικής!

= ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ...  Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Αντώνη Παππά, ο οποίος υπηρέτησε με πάθος και ζήλο το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας από όλες τις θέσεις,  έδωσουν χθές οι σύλλογοι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, του Τοξότη και του Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Αντώνης Παππάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 χρόνων στις 23/4/2016, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και ο χαμός του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όσους τον γνώριζαν. Ο Αντώνης Παππάς διακρίθηκε στους αγωνιστικούς χώρους και εκεί αγωνίστηκαν χθές στη μνήμη του παλιοί φίλοι και συμπαίκτες του από τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, του Τοξότη και του Γ.Σ. Αλμυρού στις οποίες και αγωνίστηκε, μεσουρανώντας τη δεκαετία του 1960.

Ελλάδα

= ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...Ένταση επικράτησε την Τετάρτη στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για την τρίτη διανομή τροφίμων, φρούτων - λαχανικών, ελαιολάδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων). Χιλιάδες δικαιούχοι βρέθηκαν εκεί, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Μάλιστα, "έσπασαν" τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, προκειμένου να περάσουν. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κατάσταση.

  • = ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ...Έρευνες πραγματοποιεί η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη νεαρού Γεωργιανού κρατούμενου, ο οποίος είχε διακομιστεί το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για εξετάσεις και απέδρασε στη συνέχεια.
  • = Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη, ο γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χαρλέμ Ντεζίρ. Ο κ. Βαλς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και θα έχει την ευκαιρία πολλών συζητήσεων με τον Αλέξη Τσίπρα.
  • = ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ... Στις 3 το απόγευμα της Πέμπτης συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο στο κτίριο της Βουλής. Η εισήγηση του πρωθυπουργού προς το Υπουργικό Συμβούλιο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Kατά τη συνεδρίαση θα υπάρξει απολογισμός στον απόηχο και της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, ενώ θα τεθούν τα επόμενα βήματα και για το κυβερνητικό έργο.
  • = ΣΥΝΟΔΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ... Και το Πατριαρχείο Βουλγαρίας, μετά το Πατριαρχείο Μόσχας, εγείρει ζητήματα και προειδοποιεί ότι εάν δεν γίνουν αποδεκτές οι θέσεις του δεν θα συμμετάσχει στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
  • = ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ... Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε να προτείνει στην Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, την παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και τις  15 Ιουνίου, ενώ παράλληλα αποδοκιμάζει την φημολογούμενη επί τα χείρω, τροποποίηση του άρτι ψηφισθέντος ασφαλιστικού νόμου.

Κόσμος

= ΤΟΥΡΚΙΑ... Επιτροπές εμπειρογνωμόνων της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αρχίσουν αύριο Πέμπτη συνομιλίες σχετικά με την κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου για τους Τούρκους υπηκόους που επιθυμούν να ταξιδεύουν στον Χώρο Σένγκεν, δήλωσε σήμερα ο νέος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, περιγράφοντας αυτή τη διαδικασία ως αναπόσπαστο τμήμα της ευρύτερης συμφωνίας για την αντιμετώπιση της κρίσης των μεταναστών και των προσφύγων που συνήψαν οι Βρυξέλλες με την Άγκυρα.

  • = ΣΟΜΑΛΙΑ... Βομβιστής αυτοκτονίας έριξε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητό του στην είσοδο κεντρικού ξενοδοχείου στο Μογκαντίσου της Σομαλίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δέκα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
  • = ΗΠΑ... Δύο νεκροί -ένας εκ των οποίων είναι ο δράστης που έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του- είναι ο απολογισμός του νέου περιστατικού πυροβολισμών σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, αυτή τη φορά στο UCLA. Το πανεπιστήμιο άνοιξε και πάλι μετά την αστυνομική επιχείρηση, αλλά δεν θα γίνουν μαθήματα.
  • = ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ... Οι σφαγές των Αρμενίων θα αναγνωριστούν αύριο από τη γερμανική βουλή ως γενοκτονία. Παρά τις τουρκικές ενστάσεις η γερμανίδα καγκελάριος υποστηρίζει την αναγνώριση. Ωστόσο αύριο θα απουσιάζει από το κοινοβούλιο.
  • = ΝΤΟΝΑΛΑΝΤ ΤΡΑΜΠ... Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί τη Βρετανία στις 24 Ιουνίου, μία ημέρα μετά το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στη χώρα για την παραμονή ή την αποχώρησή της από την ΕΕ, προκειμένου να εγκαινιάσει ένα γήπεδο γκολφ στην Σκωτία.
  • = ΓΙΟΥΝΚΕΡ.... Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί ισχύουσες συνθήκες, ούτε να πιέσει για στενότερη ολοκλήρωση της ευρωζώνης, στην περίπτωση που οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Οικονομία

  • = ΒΟΥΛΗ... Κατατέθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή οι τέσσερις τροπολογίες για τα εκκρεμή προαπαιτούμενα και αναμένεται να συζητηθούν την Πέμπτη στην Ολομέλεια. Οι ρυθμίσεις αφορούν στο ΕΚΑΣ, τα κόκκινα δάνεια, τα ειδικά μισθολόγια κ.ά. Με την ψήφισή τους αναμένεται να «ξεκλειδώσει» η υποδόση των 7,5 δισ. ευρώ.
  • = ΣΤΑΘΑΚΗΣ.... Τη βεβαιότητα ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup την περασμένη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ομαλά εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας, Γ.Σταθάκης, σε δηλώσεις του στο CNBC. «Θεωρώ ότι το 99% των συμφωνηθέντων έχει πρακτικά ολοκληρωθεί...» σημείωσε, προσθέτοτοντας ότι «υπάρχουν τρία σημεία που απομένουν, υπάρχει κάποιο θέμα από την πλευρά μας για δημοσιονομικά ζητήματα το 2017. Θεωρώ, όμως, ότι θα υπάρξει λύση».
  • = ΟΟΣΑ... «Στην παγίδα της βραδείας ανάπτυξης έχει πιαστεί η παγκόσμια οικονομία», υπογραμμίζει ο ΟΟΣΑ, καλώντας τους ηγέτες «που χαράζουν τις δημόσιες πολιτικές, να δράσουν άμεσα, εάν θέλουν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους». Η βραδεία ανάπτυξη, εξηγεί ο ΟΟΣΑ, απαιτεί τη χρήση ευρύτερων και καλύτερα συντονισμένων δημοσιονομικών, νομισματικών και διαρθρωτικών πολιτικών.

Αθλητισμός

  • = ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΩΑΙΡΟ... Η ποδοσφαιρική σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά όπως φαίνεται ακολουθεί ένα ιδιαίτερα «θερμό» καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί με αφορμή μια πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου, εν όψει της νέας σεζόν (και τις εκλογές της ΕΠΟ), Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αλλά και η ΑΕΚ του Μελισσανίδη, δείχνουν να ετοιμάζονται για «πόλεμο». Το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός επιτέθηκε κατά της... συμμαχίας των δύο «Δικεφάλων» με τους Θεσσαλονικείς και την «Ένωση» να απαντούν με σκληρές εκφράσεις, όλοι μέσω διαρροών τους. Μάλιστα, το βράδυ η «μάχη» συνεχίστηκε με τον 2ο γύρο των τοποθετήσεων...
  • = ΙΣΠΑΝΙΑ = ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 5-1... Νολίτο και Μοράτα ήταν οι πρωταγωνιστές στην εμφατική νίκη της Ισπανίας επί της Νότιας Κορέας σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη επί αυστριακού εδάφους στο γήπεδο της Σάλτσμπουργκ. Οι «φούριας ρόχας» έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της συμμετοχής τους στο EURO 2016 και προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Σίλβα, Φάμπρεγας και Νολίτο μέσα σε 9 λεπτά (30'-38'). Στην επανάληψη σκόραραν 2 γκολ ο Μοράτα (50', 89') και άλλο ένα ο Νολίτο (54'), ενώ για τους Ασιάτες μείωσε ο Γιου Σε Γιονγκ στο 83' (5-1).
  • = ΠΑΟ... Με κεντρικό θέμα συζήτησης «ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν» πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση κορυφής στο «τριφύλλι» μετά το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2015/2016. Από την κουβέντα που έγινε ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι προκύπτει ότι οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο τους, καθώς ο πρόεδος της ΠΑΕ είναι πεπεισμένος ότι είναι ικανός να αλλάξει την εικόνα του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: