Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 19/2/2017

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
«Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά»  «Μαζί για τον Βόλο». Χτες ενημερωθήκαμε επίσημα για την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 152 σχετικά με την απόφαση της δημοτικής αρχής για την απευθείας αγορά από τον Δήμο οικοπέδου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού στον Άγιο Στέφανο,
αντί ποσού 100 χιλιάδων ευρώ. Η ακύρωση αυτής της απόφασης, μετά και τον δεύτερο βαθμό ελέγχου νομιμότητας, αποτελεί ηθικό και πολιτικό κόλαφο για τη δημοτική αρχή και δικαιώνει πλήρως την προσφυγή που είχε γίνει. Δεν πρόκειται για την ακύρωση μιας οποιασδήποτε απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για λόγους νομιμότητας. Πρόκειται για την ακύρωση μιας απόφασης-σκάνδαλο, που την καταδίκασε το σύνολο της αντιπολίτευσης και η οποία λήφθηκε από την πλειοψηφία, χωρίς να τηρηθεί η νομοθεσία για την απευθείας αγορά ακινήτων και χωρίς οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση προσωπικού συμφέροντος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Μουλά, που είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος του Συνεταιρισμού...  Ο Γ. Μουλάς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει τη βασική ευθύνη για τον πρωτοφανή ευτελισμό του Δημοτικού Συμβουλίου στα δυόμιση χρόνια της προεδρίας του, δεν έχει πλέον το ηθικό και πολιτικό κύρος να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου του Σώματος. Η μόνη υπηρεσία που μπορεί πια να προσφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου. Αν είχε συναίσθηση της ευθύνης του, θα το είχε ήδη κάνει με δική του πρωτοβουλία.

ΜΟΥΛΑΣ. «Μυαλό δεν λένε να βάλουν οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι, που εξέδωσαν ανακοίνωση σε βάρος μου, που τους εκθέτει ακόμα περισσότερο. Επανέρχονται σε ένα θέμα γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες μετά τα καραγκιοζιλίκια, που έλαβαν χώρα στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα οποία έχουν βαρύτατες ευθύνες. Και όλα αυτά, επειδή απορρίφθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγορά από τον Δήμο Βόλου του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Χώρου στον οικισμό του Αγίου Στεφάνου,έναντι μικρού τιμήματος, ιδιοκτησίας του Οικοδομικού Συνεταιρισμού όπου εγώ είμαι πρόεδρος. Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων ο εν λόγω χώρος μπορεί να πωληθεί. Προτιμάται ο Δήμος Βόλου, αν ενδιαφέρεται, σε τιμή σαφώς μικρότερη της αξίας του αλλά με την απαραίτητη προϋπόθεση της αξιοποίησής του προς όφελος των κατοίκων. Διαφορετικά, θα καταλήξει στα χέρια κάποιου ιδιώτη ή στο Ελληνικό Δημόσιο. Οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν για άλλη μια φορά τον εμπαθή και κακό εαυτό τους, σαμποτάροντας και κωλυσιεργώντας για οτιδήποτε καλό μπορεί να γίνει σε αυτή την πόλη. Εκτός, και ανεπιθυμούν το οικόπεδο να περάσει σε ιδιωτικά χέρια αντί πινακίου φακής ή στο Δημόσιο και να παραμείνει ανεκμετάλλευτο για δεκαετίες.

ΧΑΥΤΟΥΡΑΣ.  Απάντηση στις δηλώσεις του μέλους της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ανωνιάδη....  Σκόπιμα κάθισε ακριβώς στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ όπου κατέληγε η διαμαρτυρία. Είναι κυβερνητικό στέλεχος και σκοπός του ήταν να προκαλέσει να υπονομεύσει και να προπαγανδίσει και τέλος να απαξιώσει την κινητοποίηση δημιουργώντας ο ίδιος το επεισόδιο για να το παίξει θύμα ότι προπηλακίστηκε και να ζητήσει προστασία από την αστυνομία, πετυχαίνοντας την απαξίωση του μηνύματος της κινητοποίησης ..   Δεν έκανα καμία φραστική επίθεση στο κυβερνητικό στέλεχος του σύριζα.  Αυτό που έκανα όταν τον είδα να κάθεται στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ σκόπιμα και προκλητικά, κάλεσα τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν πολιτισμένα και να εκφράσουν την αγωνία τους για την φτωχοποίηση της κοινωνίας στο πρόσωπό του.

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2017. Κύκλο αποκριάτικων εκδηλώσεων από την Παρασκευή 24 έως και τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 διοργανώνει ο δήμος Βόλου  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ. Ολοκληρώθηκαν χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολογίες στην ανακρίτρια Βόλου για την υπόθεση της Μαγνησιακής Πίστης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στους κατηγορουμένους της υπόθεσης, οι οποίοι ανέρχονται σε δεκαπέντε, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι κατά περίπτωση.  Εναντίον των κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για απιστία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να κατατεθεί εισαγγελική πρόταση προς το Δικαστικό Συμβούλιο, για το εάν όντως διαπράχτηκε το αδίκημα της απιστίας και σε ποιο βαθμό, αν είναι κακουργήματος ή πλημμελήματος.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ.Το πρώτο σε επίπεδο Περιφέρειας Θεσσαλίας και το τρίτο πανελλαδικά (μετά το Αττικό και τη Μονάδα Νεογνών στο Νοσοκομείο «Αγία Σοφία») είναι το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, στο οποίο ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της επιχάλκωσης του εξοπλισμού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ το κόστος του έργου ανέρχεται σε περίπου 28.000 ευρώ. Με την επιχάλκωση μειώνεται ακόμη περισσότερο ο κίνδυνος εκδήλωσης ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Από το 2014 πάντως μέχρι και τέλος του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΜΕΘ, οι λοιμώξεις έχουν μειωθεί κατά 33%. Για το έργο της επιχάλκωσης είχε γίνει σχετική μελέτη από το προσωπικό της ΜΕΘ

ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ. Θλίψη έχει σκορπίζει στην τοπική κοινωνία του Ριζομύλου ο αιφνίδιος θάνατος του 64χρονου Νίκου Κιουρτσίδη, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.  Σύμφωνα με πληροφορίες  χθες νωρίς το πρωί, ο άτυχος 64χρονος αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και δυστυχώς μέσα σε λίγα λεπτά σωριάστηκε προδομένος από την καρδιά του νεκρός μπροστά στα μάτια της συντρόφου του  που υπέστη σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του ανθρώπου της. Το ζευγάρι εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία, είχαν έρθει για λίγο στο Ριζόμυλο και τις επόμενες μέρες σχεδίαζαν να επιστρέψουν και πάλι στη Γερμανία - αλλά δεν πρόλαβαν.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ. Πανελλήνια διάσταση έχει λάβει η αγανάκτηση του δημάρχου Αλοννήσου και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το συνεχιζόμενο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- κάποια εξέλιξη ή απάντηση από την πολιτεία.  Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε προχθές δήμαρχος Αλοννήσου, ζητώντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να στελεχωθεί άμεσα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, αποτυπώνει την απογοήτευση που επικρατεί στην τοπική κοινωνία, καθώς το αίτημα δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της δημοτικής αρχής.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Περίοδο ανάκαμψης διανύει η Νίκη Βόλου, που έχει πετύχει τρία συνεχόμενα τρίποντα κόντρα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Θεσπρωτό εκτός και Ρήγα Φεραίο εντός έδρας και θέλει την Κυριακή στις 15.00 στο Π. Μαγουλάς να κάνει το 4 στα 4 με αντίπαλο αδύναμο Αστέρα Πετριτή  (Τσιοφλίκη η διαιτητής, Στάϊκος και Πατέστος οι βοηθοί της, όλοι από τη Λάρισα).  Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώνεται το Σάββατο στο Π. Μαγουλάς, όπου έγιναν και οι προπονήσεις όλης της βδομάδας, αφού δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί άλλος χώρος, και ο Στ. Ξηροφώτος θα επιλέξει την αποστολή, στην οποία δε θα βρίσκεται ο νεαρός Βουρδάκης, ενώ για τον Σκοπελίτη γίνονται δεύτερες σκέψεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Την αρχή ενός νέου σερί καλείτε να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Αμβρακία. Η ομάδα έχει μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας μετά τις δύο τελευταίες αποτυχίες με Τηλυκράτη και Πύδνα και πλέον καλείτε να αποδείξει πως είναι το φαβορί της κατηγορίας μέσω της δημιουργίας ενός μεγάλου σερί τρίποντων που θα τον φέρουν και πάλι στην κορυφή. Η αρχή της τετράδας αγώνων πρέπει να γίνει την Κυριακή στις 15:00 με αντίπαλο την Αμβρακία. Η ομάδα της Άρτας βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα πρόσφατα «έκοψε» βαθμούς και από τον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος δοκιμάζεται στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό.

ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ. Δύο 24ωρα πριν το κρίσιμο Eurogroup, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ανοίγει τα «χαρτιά» του για το θέμα της διαπραγμάτευσης: «Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά» (σ.σ. σε λύση) δηλώνει, χωρίς να αρνείται ότι μία διαφωνία μπορεί να σταθεί ικανή για να μην κλείσει η αξιολόγηση. Από την άλλη, πάντως, χαρακτηρίζει αδιέξοδη μια συμφωνία που θα αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία, μια συμφωνία που δεν θα δίνει την ελπίδα να βρεθεί η Ελλάδα εκτός λιτότητας. Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, επειδή θέλει να συντηρεί το θέμα των εκλογών, χωρίς να τοποθετείται επί της ουσίας. Τούτου δοθέντος, η στάση της, υποστηρίζει, είναι όχι μόνο ανεύθυνη και πολιτικάντικη, αλλά και εθνικά επιζήμια.

ΜΑΝΩΛΑΔΑ. Πρωτοφανές περιστατικό σόκαρε την τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 18χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές και θύματα μια τυφλή γυναίκα, την κόρη της και έναν ομοεθνή του. Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι με σκοπό να βιάσει την 55χρονη τυφλή και δεν σταμάτησε πουθενά έως ότου τον αφόπλισαν άνδρες του χωριού και τον ακινητοποίησαν. Λίγα λεπτά πριν είχε καταφέρει να μαχαιρώσει τον 37χρονο ομοεθνή του και να τραυματίσει μια άλλη νεαρή γυναίκα

ΕΛΑΣ. Έρευνα, υπό την εποπτεία του νέου αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ - με κύριο στόχο να αναδειχθεί κατασκοπεία της Κίνας σε βάρος των ΗΠΑ -πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ. Δύο αλλοδαποί κρατούμενοι, ένας 57χρονος Αρμένιος και ένας 26χρονος Σομαλός, δραπέτευσαν το Σάββατο, από το Β΄Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας και τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, αντίστοιχα.

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ. Η αξιολόγηση θα κλείσει, «ίσως όχι την Δευτέρα (20 Φεβρουαρίου)»,εκτίμησε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ενέταξε, επίσης, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, και τον τρόπο με τον οποίο «τα μέτρα θα περάσουν ευκολότερα, όχι τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα της κυβέρνησης, όσο στον λαό».

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Τη διαφωνία του σε ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών με θέμα το λαϊκισμό και το λατινοαμερικάνικο ποπουλισμό.

ΕΣΥ. «Έως τις αρχές Μαρτίου, θα έχει ολοκληρωθεί ο διορισμός 3.200 νοσηλευτών, υγειονομικών, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού στα νοσοκομεία, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως μία πολύ μεγάλη ένεση ανθρώπινου δυναμικού στο ΕΣΥ» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Ο ακροδεξιός Ολλανδός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς ξεκίνησε σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του για τις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου με μια επίθεση εναντίον του «μαροκινού συρφετού» από τον οποίο λέει ότι θέλει να καθαρίσει τη χώρα για να «την επιστρέψει στον ολλανδικό λαό».

ΡΩΣΙΑ. Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ υποστήριξε πως η Μόσχα επιθυμεί σχέσεις στη βάση του «πραγματισμού» με τις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας επίσης «ψυχροπολεμικό θεσμό» το ΝΑΤΟ και κατηγορώντας το πως με την επέκτασή του έφερε «ένταση άνευ προηγουμένου» στην Ευρώπη. Ο Λαβρόφ αρνήθηκε πως η Ρωσία επιδιώκει να ανατρέψει την παγκόσμια τάξη ελευθερίας, απορρίπτοντας επίσης για άλλη μία φορά τις κατηγορίες για το χάκινγκ στο αμερικανικό Δημοκρατικό Κόμμα.

ΤΟΥΡΚΙΑ. Συνολικά 26 υπόπτους έχουν θέσει υπό κράτηση οι τουρκικές Αρχές για την αιματηρή έκρηξη έξω από σπίτια δικαστικών στο Βιρανσεχίρ, στα νοτιοανατολικά, εξαιτίας της οποίας σκοτώθηκε και ένα παιδί. Ο τοπικός κυβερνήτης υποστήριξε πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται το κουρδικό PKK αλλά ακόμη δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.

ΓΑΛΛΙΑ. Σε πλήρες χάος βρίσκεται η γαλλική προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία, με τον Φρανσουά Φιγιόν να σφίγγει τα δόντια και να ομνύει ότι θα παραμείνει στον αγώνα ό,τι κι αν γίνει -έστω κι αν προηγουμένως είχε πει πως θα αποχωρούσε αν άνοιγε έρευνα σε βάρος του. Στο στρατόπεδο των Σοσιαλιστών, ο Μπενουά Αμόν πάει στην Πορτογαλία της «πολυσυλλεκτικής Αριστεράς» όπως λέει, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν ευνοημένους τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μαρίν Λεπέν.

ΗΠΑ. Τη διαβεβαίωση, όπως χαρακτηριστικά είπε, πως η νέα ηγεσία των ΗΠΑ «υποστηρίζει σθενάρα το ΝΑΤΟ» και την «ακλόνητη δέσμευση στη διατλαντική συνεργασία» έδωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς στο συνέδριο Ασφαλείας στο Μόναχο, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην Ευρώπη -τονίζοντας ωστόσο παράλληλα πως όλοι πρέπει να «συνεισφέρουν το μερίδιό τους». Όσον αφορά τη Ρωσία, είπε πως η Ουάσινγκτον θα την θεωρεί υπόλογη για τις εξελίξεις στην Ουκρανία έστω και όταν αναζητεί κοινό έδαφος μαζί της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ. Οι Βρυξέλλες είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι o Πολ Τόμσεν, η Ντέλια Βελκουλέσκου και οι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΝΤ, έχουν υποπέσει σε σωρεία λαθών, κακών υπολογισμών, ασαφειών και αντιφάσεων κατά τη συγγραφή της περίφημης έκθεσης του Ταμείου για την Ελλάδα, όπως αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ. Κριτική στη στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάνει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, αποκαλύπτοντας συγχρόνως πώς προέκυψε η πίεση για μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ. H γερμανίδα καγκελάριος υποστήριξε ότι υπάρχει «πρόβλημα» με την ισοτιμία του ευρώ έναντι των άλλων ισχυρών νομισμάτων, λέγοντας πως η ΕΚΤ χαράσσει νομισματική πολιτική ώστε να αντεπεξέλθει και στις ανάγκες πιο αδύναμων χωρών της Ευρωζώνης και όχι αποκλειστικά σε εκείνες της Γερμανίας.

ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ. Αισιόδοξος για την επιτυχή ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος εμφανίζεται ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ σε αποκλειστική του συνέντευξη προς τη DW. Πώς σχολιάζει τα σενάρια Grexit και ελάφρυνσης του χρέους;

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και διατήρησε σταθερό το προβάδισμα της απο Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. 

ΓΕΡΜΑΝΝΙΑ. Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε κοντά στην δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, αλλά ο Λεβαντόφσκι την έσωσε. Συγκεκριμένα σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Bundesliga η Χέρτα Βερολίνου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Μπαγερν Μονάχου. 

ΑΓΓΛΙΑ. Μετά την Μπέρνλι και η Λέστερ έπεσε θύμα εκπλήξης στην φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας με τις «αλεπούδες» να αποκλείονται απο την Μίλγουολ, που αγωνίζεται στην League One.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά απολαυστικός και με το εμφατικό 5-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα. Ο Κλωναρίδης στο 7΄, ο Μπεργκ στο 9΄, ο Μολέδο στο 30΄, ο Εμποκού στο 39΄ κι ο Μπουμάλ στο 83΄ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο των «πρασίνων» στο τρίτο χρονικά ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το σερί των... ισοπαλιών σταμάτησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Κόντε στο 18΄ με πέναλτι.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. «Δύο στα δύο» για τον Ατρόμητο στη Super League με τον Σα Πίντο και οι «κυανόλευκοι» επανέρχονται στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι-οφ. Με γκολ των Πλατέλλα (42΄) και Τόνσο (85΄), οι Περιστεριώτες επικράτησαν στην έδρα τους 2-1 της Ξάνθης, σε αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά τους από τους «ακρίτες», που προς το παρόν κρατούν την προνομιούχο πέμπτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: