Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/2/2017

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ. Σήμερα  Δευτέρα 20  Φεβρουαρίου, στη 1  το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά το αίτημα  17  συμβούλων της αντιπολίτευσης.
 Το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης είναι η ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για τα μέτρα αντιμετώπισης των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και για τη διαφύλαξη του δημόσιου-δημοτικού χαρακτήρα του Βιολογικού  Καθαρισμού και όλων των δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ.

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΒΟΛΟΥ.1.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το από  έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ, σήμερα Κυριακή 19-02-2017 και έως αύριο Δευτέρα 20-02-2017 (μέχρι το μεσημέρι), στη Θεσσαλία (κυρίως Δυτική και Βόρεια) και τη νύχτα στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, πρόκειται να επικρατήσουν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΡΟΩΡΟΣ ΧΑΜΟΣ 4 ΒΟΛΙΩΤΩΝ ΤΟ Σ/Κ..   Πρόκειται για τον Σάββα Σκοπελίτη, τον Πρόδρομο Αλβανό , τον Νικόλαο Μήτρου και μία 49χρονη που απεβίωσε χθές τα ξημερώματα. Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος οδηγός ταξί Σάββας Σκοπελίτης που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Η κηδεία του θα τελεστεί  τη Δευτέρα 20  Φεβρουαρίου στη 1  το μεσημέρι  από τον Ιερό Ναό  Αναλήψεως του Χριστού. Τη Δευτέρα στις 10:30  το πρωί στον Ιερό Ναό  Αγίου Βασιλείου θα τελεστεί η κηδεία του Πρόδρομου Αλβανού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Μήτρου και η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό  Αγίου Σπυρίδωνα στις 10:30 το πρωί.  Ήταν παντρεμένος , είχε αποκτήσει παιδιά και είδε εγγόνια. Πρόωρα έφυγε από τη ζωή και μία 49χρονη γυναίκα χθές τα ξημερώματα στον Βόλο.  Η 49χρονη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και  συνοδευόμενη από τον σύζυγό της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.  Εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός της καθώς είχε εκπνεύσει κατά τη μεταφορά της. Ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ.Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του νέου ΔΣ της Λέσχης Βόλου Εξωραϊστική. Όπως έγινε γνωστό, «πολλοί φίλοι της Λέσχης, νέα και παλαιά μέλη, γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στην υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης. Ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης, σε σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την προσέλευση τους, ανέφερε ότι η επιβεβλημένη αλλαγή του Δ.Σ. έγινε με συναινετικές διαδικασίες την 23-1-2017, οπότε και το ιστορικό Σωματείο γύρισε σελίδα. Τέλος τόνισε με νόημα, ότι αφ’ ενός μεν η περιουσία της Λέσχης Βόλου ανήκει, σύμφωνα με το καταστατικό της αποκλειστικά στα μέλη της και μόνο και αφ’ ετέρου ότι πεποίθηση του νέου Δ.Σ. είναι η Λέσχη Βόλου από το 1993 που ιδρύθηκε, αποτελεί ιδέα και οι ιδέες μόνο υπηρετούνται. Δεν αγοράζονται και δεν πωλούνται, όσο δύσκολες κι αν είναι οι οικονομικές συγκυρίες».

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.«Σκότωσαν» την κρουαζιέρα στο Βόλο τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία. Ραγδαία πτώση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων καταγράφεται το 2017. Ήδη τρέχει η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και στο λιμάνι της πόλης δεν έχει προσεγγίσει κρουαζιερόπλοιο. Ωστόσο, πέρυσι τον ίδιο καιρό το Costa Neoclassica είχε ήδη κάνει τέσσερις κατάπλους, μεταφέροντας συνολικά 6.720 επιβάτες. Οι οικονομικές απώλειες στην πόλη είναι εκτοντάδων χιλιάδων ευρώ. Οι τουριστικοί πράκτορες που ασχολούνται με την κρουαζιέρα, παρακολουθούν μουδιασμένοι το φαινόμενο. «Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Οι εταιρείες έβγαλαν την Ν.Α. Μεσόγειο από τον προγραμματισμό τους. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό, ο Βόλος αφαιρέθηκε από τον ταξιδιωτικό τους χάρτη» είπε η ίδια, τονίζοντας ότι «η προσπάθεια που υπάρχει τώρα είναι να είμαστε κοντά στις εταιρείες, ώστε όταν κάποτε εξομαλυνθεί η κατάσταση να είμαστε μπροστά τους».

ΠΟΥΡΙ. Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πουρίου, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την παραδοσιακή καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα γίνει… καιρού επιτρέποντος στον κεντρικό δρόμο του χωριού με κατάληξη στο κεντρικό πάρκινγκ. Εκεί θα υπάρχει μπουφές και θα ακολουθήσει πάρτι μασκέ. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν ανήμερα της Κυριακής της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου, και φέτος θα περιλαμβάνουν και γαϊτανάκι γύρω από το οποίο θα χορεύουν 13 καρναβαλιστές.  Το βράδυ, με την ολοκλήρωση της καρναβαλικής παρέλασης θα γίνει αποκριάτικος χορός με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα.  Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουρίου, το καρναβάλι είναι θεσμός για το χωριό και φέτος αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

ΑΛΜΥΡΟΣ.Στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας κατά της απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου, το οποίο επέβαλε πρόστιμο ίσο με τις αποδοχές τεσσάρων μηνών για ανάρμοστη συμπεριφορά, θα ποσφύγει ο δημοτικός υπάλληλος Αλμυρού Χρήστος Καραζούπης, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία. Ο κ. Κουραζούπης, ο οποίος έχει στα χέρια του την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, αναμένει να επιστρέψει στην εργασία του, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς το Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν επέβαλε την ποινή της αργίας, απαλλάσσοντας τον από τα αδικήματα που συνδέονται με την πειθαρχική αυτή ποινή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.Χτυπώντας τρεις φορές με ισάριθμες κεφαλιές των Κορέτα στο 39’, Νικλητσιώτη στο 59’ και Παρασκευαΐδη στο 76’ και μία με κοντινό σουτ του Γαρυφαλλόπουλου μετά από κεφαλιά του Πετράκου στο δοκάρι στο 85’, η Νίκη δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί στο Π. Μαγουλάς του Αστέρα Πετριτή με 4-0 και να φτάσει έτσι τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα με μία τεσσάρα στην πιο ευρεία της επικράτηση στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.Σε ένα ματς που διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός Βόλου, παρά το ότι έχασε πάλι αρκετά γκολ με … το τσουβάλι, κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, νικώντας με 0-1 την Αμβρακία Κωστακιών, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ηλίας Σταύρου στο 63’ από απόσταση αναπνοής, λυτρώνοντας τους φιλοξενούμενους.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Δύο νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής στο 2ο όμιλο για τις ομάδες της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου πέτυχε άνετη νίκη στο Π. Μαγουλάς με 4-0 κόντρα στον Αστέρα Πετριτή. Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Αμβρακίας Κωστακιών, ενώ ο Ρήγας Φεραίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη.  Στραβοπάτημα για τον πρωτοπόρο Απόλλων Λάρισας που ήρθε ισόπαλος και χωρίς τέρματα με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Με νίκη συνέχισαν Πύδνα και Διαγόρας Σεβαστής. Το ματς Τηλυκράτης – Καραϊσκάκης διεκόπη στο 15' λεπτό λόγω καταρρακτώδους βροχής και ενώ ο Καραϊσκάκης προηγούταν με 1-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ

EUROGROUP. Χωρίς να έχει βρεθεί το ζητούμενο κοινό έδαφος μεταξύ των θεσμών και της ελληνικής πλευράς τό σημερινό Eurogroup.  Με δεδομένο, λοιπόν, τον ελάχιστο χρόνο που απομένει, καθώς και την προγραμματισμένη συνάντηση της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ τόσο με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όσο και με την Κριστίν Λαγκάρντ την προσεχή Τετάρτη, μοιάζει κάπως δύσκολο να προκύψει  μια πολιτική συμφωνία η οποία να οδηγήσει σε επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα. Παρ’ όλα αυτά, οι συνεχείς διεργασίες μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών συνεχίζονται σε παρασκηνιακό επίπεδο, ενώ οι συναντήσεις κορυφής της Τετάρτης αναμένεται να αποβούν κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.«Είστε ένα κομμάτι μας, θα μείνετε εδώ όσο χρειασθεί, ώσπου να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου» επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον χαιρετισμό του, κατά την εκδήλωση για τα προσφυγόπουλα στο δημαρχείο Χαϊδαρίου το βράδυ της Κυριακής.

ΣΥΡΙΖΑ. Επίθεση με βόμβες μολότοφ, από ομάδα αγνώστων, που ήταν ντυμένοι μασκαράδες, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Για το περιστατικό έχουν προσαχθεί 35 άτομα.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε υπόμνημά της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή χαρακτηρίζει αντισυνταγματική και προβληματική διάταξη νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία προβλέπεται η αναπλήρωση υποθηκοφύλακα από Ειρηνοδίκη και ζητεί την απόσυρσή της.

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.Νεκρή μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Χανίων 62χρονη γυναίκα που έχασε το μεσημέρι τη ζωή της, όταν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι Ε4 μεταξύ των περιοχών Κακό Καστέλι και Φανάρι, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε γκρεμό.

ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ.Τις πύλες του στο κοινό άνοιξε την Κυριακή το Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας (οικία Μπενιζέλου-Παλαιολόγων), ένα από τα παλαιότερα σωζόμενα κτήρια του Κλεινού Άστεως των Αθηνών, με την τέλεση του αγιασμού των εγκαινίων από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου και πολιτικών.

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.Πρόταση απευθυνόμενη συνολικά στο χώρο της κεντροαριστεράς κατατέθηκε σήμερα στην εκδήλωση διαλόγου της «Ώρας Αποφάσεων», την οποία διοργάνωσε η τοπική πρωτοβουλία Λάρισας. Ομιλητές ήταν οι Αννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης και Παντελής Αβραμίδης (ΠΟΤΑΜΙ).

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.«Η παράταξη μας πλήρωσε μεγάλο κόστος, γιατί έβαλε πάνω απ' όλα το συμφέρον της χώρας και θα συνεχίσουμε να το βάζουμε. Κοιτάμε πάνω από το κομματικό συμφέρον. Γι αυτό έχουμε κάνει σημαία την εθνική συνεννόηση. Είναι ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διαμορφώσουμε μια εθνική γραμμή για τον τόπο» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά την Κυριακή.

ΚΟΣΜΟΣ

ΣΥΡΙΑ.Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία, Στάφαν ντε Μιστούρα, αναρωτήθηκε αν υπάρχει δέσμευση των ΗΠΑ για την επιδίωξη ειρηνικής επίλυσης της κρίσης στη Συρία, λίγες ημέρες πριν από την επανάληψη των διαπραγματεύσεων στη Γενεύη. «Πού είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες [στην πολιτική επίλυση]: Δεν μπορώ να σας πω, γιατί δεν ξέρω καθόλου» δήλωσε ο Ντε Μιστούρα στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Κατακόρυφη αύξηση σημειώνουν τα ποσοστά του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μάρτιν Σουλτς για την καγκελαρία. Μάλιστα, δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild δείχνει το SPD να προηγείται για πρώτη φορά από το 2006 έναντι του CDU/CS (κατά μία ποσοστιαία μονάδα, 33% έναντι 32%).

ΗΠΑ.«Είναι επικίνδυνο να υποδεχόμαστε πρόσφυγες: το αποδεικνύει η Σουηδία, μία χώρα ιδιαίτερα φιλόξενη, που μόλις υπέστη επίθεση. Κοιτάξτε τι συνέβη χθες βράδυ στη Σουηδία. Η Σουηδία, ποιος θα το πίστευε;... Ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον πλήθους στη Φλόριντα. Μόνο που αυτή η επίθεση δεν έγινε ποτέ. Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «κατασκευάζει» μία τρομοκρατική ενέργεια, την ώρα που κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του ότι είναι «ανέντιμα» και «εχθροί» των Αμερικανών. «Η Σουηδία; Επίθεση; Τι κάπνισε;» διερωτάται ο Σουηδός πρώην πρωθυπουργός Καρλ Μπιλντ.

ΙΣΠΑΝΙΑ. Τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, έδωσαν το παρών στη μαζική διαδήλωση του Σαββάτου στη Βαρκελώνη, όπως γράφει ο καταλανικός Τύπος, ζητώντας από την ισπανική κυβέρνηση να υποδεχθεί «τώρα» τους χιλιάδες πρόσφυγες που είχε δεσμευτεί να φιλοξενήσει το 2015.

ΙΤΑΛΙΑ.Η παραίτηση Ρέντσι από αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν αναμενόμενη, όπως πιθανή η επανεκλογή του στο επόμενο κομματικό συνέδριο, που επιδιώκει για το Μάϊο. Ο προβληματισμός παραμένει; Θα μείνει ενωμένο το κόμμα;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΟΙΜΠΛΕ.O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αρνήθηκε σήμερα ότι δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη στην περίπτωση που δεν καταφέρει να εφαρμόσει τις συμφωνημένες οικονομικές μεταρρυθμίσεις, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ.Η Ελλάδα θα χρειαστεί σαφώς λιγότερα χρήματα από το τρίτο πακέτο βοήθειας του ESM, από το ποσό που είχε υπολογiσθεί, σύμφωνα με δηλώσεις του Κλάους Ρέγκλινγκ την εφημερίδα Βild. Το ποσόν, το οποίο δεν θα χρειαστεί να εκταμιευτεί θα μπορούσε να ανέλθει σε διψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων ευρώ, γράφει η γερμανική εφημερίδα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ.«Θα ήταν μοιραίο να βγει η Ελλάδα από το ευρώ δεδομένων των εντάσεων στον κόσμο, αλλά και εντός της Ευρώπης, όπου έχουμε φυγόκεντρες δυνάμεις, οι οποίες την απειλούν» δήλωσε ο Πέτερ Μπόφινγκερ, καθηγητής οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Βίρτσμπουργκ και μέλος της λεγόμενης Επιτροπής Σοφών της γερμανικής κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk (DLF).

ΔΝΤ.Το ΔΝΤ «έχει διαπράξει μεγάλα σφάλματα σε ό,τι αφορά στο πρώτο μνημόνιο» τονίζει ο πρόεδρος της Attica Bank και πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «με τις εσφαλμένες προβλέψεις, αυξήθηκαν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας».

ΔΝΤ.Οι Βρυξέλλες είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι o Πολ Τόμσεν, η Ντέλια Βελκουλέσκου και οι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΔΝΤ, έχουν υποπέσει σε σωρεία λαθών, κακών υπολογισμών, ασαφειών και αντιφάσεων κατά τη συγγραφή της περίφημης έκθεσης του Ταμείου για την Ελλάδα, όπως αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ.Η «βαριά» εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) «ξύπνησε» τη Μπορντό, η οποία στο δεύτερο σερί ματς που έδωσε στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» επικράτησε με το ίδιο σκορ (3-0) της Γκινγκάμπ, η οποία από το 59΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάρτινς-Περέιρα. Η Λιόν μετά απο ένα συγκλονιστικό αγώνα πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ντιζόν επικρατώντας με 4-2 .

ΕΛΛΑΔΑ.H AEK πήρε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αϊντάρεβιτς στο 34΄ με την μπάλα να αλλάζει πορεία στο κεφάλι του Ντα Κόστα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» λόγω αποβολής του Μποτία (2η κίτρινη) στο 75΄.  Ωστόσο, η αυλαία των αγώνων της Κυριακής άνοιξε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να επικρατεί του Ηρακλή (Πανιώνιος - Ηρακλής 1-0), ενώ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε περίπατο απέναντι στην Βέροια (ΠΑΟΚ - Βέροια 4-0). Μεγάλο διπλό του Πλατανιά στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-2).

ΙΤΑΛΙΑ.Χάρη σε γκολ του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα αντί του Καντρέβα, η Ιντερ επικράτησε 1-0 στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα» της Μπολόνια, για την 25η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε ξανά στην τέταρτη θέση της κατάταξης, μαζί με την Αταλάντα. Το εμφατικό 5-0 της ουραγού Πεσκάρα επί της Τζέονα ξεχώρισε από το «κυρίως μενού» της Serie A. Η Νάπολι έκανε «περίπατο» στη Βερόνα με 3-1 επί της Κιέβο κι έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε από την ήττα στο «Μπερναμπέου» από την Ρεάλ Μαδρίτης (1-3) στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια: