Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΦΗΝΑΚΙΑ

ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Ο ΜΠΕΟΣ. Εσπευσμένα  εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Στεφόπουλος, του τηλεφώνησε λέγοντάς του πως δεν νιώθει καλά και θα πήγαινε στο νοσοκομείο Βόλου για να περάσει από εξετάσεις
Τό ότι τήν ίδια μέρα ήταν ή εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλει εναντίον του  ο δημοσιογράφος Γ.Καρεκλίδης για συκοφαντική δυσφήμηση είναι απλή σύμπτωση!!!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΗΜΑΣ. Ο Θανάσης Τζήμας, δήλωσε ότι ή ομάδα του Νίκη Βόλου είναι 17 φορές καλύτερη από τους ερυθρόλευκους του Ολυμπιακού Βόλου!!!!
Ε.. όχι καί 17 κύρ Θανάση μου νά έλεγες 10 ντάξει, αλλά όχι καί 17.....

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ..Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η απόφαση της Δημοτικής Αρχής να επιλέξει την αποχή από τη συζήτηση για τον Βιολογικό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η αντίδρασή της απέναντι σε μία νόμιμη πρόσκληση για τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά και τη συνυπογραφή από 17 Δημοτικούς Συμβούλους όλων των μειοψηφιών, είναι η απολύτως αναμενόμενη. Απλώς επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την απέχθειά της προς κάθε δημοκρατικό διάλογο.
Τί είναι αυτά πού λέτε... Κωλώνουν τά παλικάρια ορέ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: