Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο ανώνυμος συμπολίτης πρόσφερε υπερηχογράφο αξίας 17.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Βόλου

Ακόμη μια δωρεά από τον ανώνυμο συμπολίτη προς το Νοσοκομείο Βόλου ο οποίος πρόσφερε ένα υπερηχογράφο με δύο κεφαλές που θα χρησιμοποιείται από τους γιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία για διάφορες ασθένειες.

Το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Βόλου συνεδρίασε χθες και εγκρίθηκε η δωρεά του ανώνυμου συμπολίτη που σύμφωνα με τον διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» κ. Ματθαίο Δραμητινό πρόκειται για την έβδομη δωρεά.
«Ο υπερηχογράφος αξίας 17.000 ευρώ περίπου είναι πολύτιμος ως εξοπλισμός για μια σειρά εξετάσεων, όπως στομάχου, θυρεοειδούς και άλλων σημείων του σώματος. Αποφασίσαμε να τον τοποθετήσουμε στα εξωτερικά ιατρεία, ώστε να χρησιμοποιείται από τους γιατρούς που εξυπηρετούν εκεί τον κόσμο» τόνισε.
Ο διοικητής ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον ανώνυμο δωρητή για την συνεισφορά του στο Νοσοκομείο και την μεγάλη διάθεση που δείχνει να βοηθά. Σημειώνεται πως η αξία των μέχρι τώρα δωρεών του ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ και δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια με επόμενες δωρεές.
Η πρώτη δωρεά του συμπολίτη που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, ήταν τα μηχανήματα αιμοκάθαρσης με τα οποία κατορθώθηκε το Νοσοκομείο Βόλου να λειτουργεί μια από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Τεχνητού Νεφρού σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: