Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Βρέθηκαν όπλα και 350.000 ευρώ κρυμμένα σε πλυντήριο στο σπίτι του επιχειρηματία της Αγριάς

Ποσό 350.000 ευρώ, μια καραμπίνα και δύο όπλα με φυσίγγια βρήκε η αστυνομία  στο σπίτι του επιχειρηματία της Αγριάς που χθες το βράδυ απείλησε με σπαθί τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ , ενώ πυροβόλησε την ώρα που αυτοί απομακρύνονταν από το κατάστημα. Έξαλλος τους απειλούσε γιατί του επέβαλλαν πρόστιμο για μη κοπή αποδείξεων.
Η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και ο ίδιος κρατείται ενώ τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και τα όπλα, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ.Οι διευθύνσεις των οικονομικών υπηρεσιών  ενημέρωσαν το υπουργείο Οικονομίας ότι χθες το βράδυ γνωστός επιχειρηματίας από την Αγριά επιτέθηκε σε οικονομικούς επιθεωρητές που διενήργησαν έλεγχο στο κατάστημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η τρίτη φορά που οι επιθεωρητές επισκέπτονται το κατάστημα του επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να μην έκοβε αποδείξεις. Χθες ένα συνεργείο τον «επισκέφθηκε» για να διερευνήσει καταγγελία. Το συνεργείο με τρια άτομα από τη Θεσσαλονίκη  πήγε στο κατάστημα και οι εφοριακοί υποδύθηκαν τους πελάτες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που είναι συλλέκτης σπαθιών, όταν έμαθε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι οικονομικοί επιθεωρητές, πήρε ένα σπαθί και άρχισε να το χτυπάει πάνω στον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή ενώ φέρεται να τους εξύβρισε. Σημειώνεται ότι την ώρα του ελέγχου έλειπε από το μαγαζί και τον ειδοποίησε η σύζυγός του. Όταν έφτασε στο μαγαζί άρχισε να βρίζει και έβγαλε το σπαθί. Οι επιθεωρητές υπό το φόβο επέκτασης του επεισοδίου και επειδή θεώρησαν την πράξη του επιχειρηματία ως απειλή αποχώρησαν αλλά εκείνη την ώρα ο επιχειρηματίας  έψαχνε κλειδιά για να ανοίξει ένα ντουλάπι . Υπάλληλοι και συγγενείς του έπεσαν πάνω του για να τον εμποδίσουν και οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κατάλαβαν ότι ήθελε να βγάλει όπλο και αποχώρησαν. Πίσω τους άκουσαν πυροβολισμούς, αλλά κανείς δεν είδε αν τους σημάδευε, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν. Κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε στην προσαγωγή του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  έγινε  έρευνα στο σπίτι και τα καταστήματά του όπου βρέθηκαν  όπλα και τα χρήματα. Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, που ενημερώθηκε από τους οικονομικούς επιθεωρητές, για το αν θα κλείσει το κατάστημα για ένα μήνα, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ξεκίνησε επίσης έλεγχος πόθεν έσχες και φορολογικών δηλώσεων.

2 σχόλια:

Club north 21 είπε...

Για πιο λόγο δεν γίνεται καμία αναφορά στο όνομα του αλλά τοσες πολλες λεπτομέρειες για την όλη υπόθεση???

kos kat είπε...

Μεχρι τήν τελεσίδικη απόφαση τού δικαστηρίου απαγορεύται η αναφορά ονομάτων.. Οί λεπτομέρειες είναι στήν αναφορά τής αστυνομίας