Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πέθανε ο Μιχάλης Λούσης, από τους παλαιότερους προσκόπους

Σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε χθες τα ξημερώματα ο Μιχάλης Λούσης. Παλαιός αθλητής του Γ.Σ. Βόλου και στη συνέχεια πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου, ο Μιχάλης Λούσης διέμενε τον τελευταίο μήνα στο Γηροκομείο Βόλου.
Από εκεί, πριν δυο μέρες νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, απ’ όπου και διακομίστηκε στη Λάρισα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή καθοδόν μετά από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.
Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες ημέρες και η διακομιδή του στη Λάρισα κρίθηκε αναγκαία, ωστόσο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο και θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Ο Μιχάλης Λούσης ήταν ένας από τους παλαιότερους προσκόπους και «ψυχή» του σώματος, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και σε όσους είχαν την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίζουν, με την Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 9ου να βρίσκεται μέχρι και το τέλος δίπλα του.
Πατέρας δύο κοριτσιών, της Ελένης και της Χριστίνας, συνταξιούχος τραπεζικός, αφιέρωσε τη ζωή του στον προσκοπισμό και όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.
Με το παρατσούκλι «ζαρκάδι», φίλοι του τον αποχαιρέτησαν χθες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη στίς 11 στην εκκλησία του  νεκροταφείου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: