Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης ο Βόλος

Ανάμεσα στις δώδεκα καλύτερες παραθαλάσσιες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κατατάσσει τον Βόλο σε σημερινό της δημοσίευμά η βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν.
Η δημοφιλής εφημερίδα που απευθύνεται σε ανώτερου μορφωτικού επιπέδου βρετανούς αναγνώστες, παρουσιάζοντας ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από αεροδρόμια της Μ.Βρετανίας, εντάσσει πλέον και τον Βόλο και τον τοποθετεί στην 8η θέση (μετά το επίσης ελληνικό Γαλαξίδι στον Κορινθιακό κόλπο), ανάμεσα σε πόλεις όπως το Σαν Ρέμο της Ιταλίας και άλλες ηλιόλουστες και παραθαλάσσιες πόλεις στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Κροατία.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην παραλία του Αναύρου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, καθώς και στις επιλογές για βόλτα στην εμπορικό δρόμο της Ερμού, αλλά και σε πιο μακρινές εξορμήσεις στα πέριξ του Παγασητικού αλλά και στα γραφικά χωριά του Πηλίου. Περιλαμβάνει επίσης προτάσεις για έξοδο και διαμονή.
Το δημοσίευμα του Guardian έρχεται την κατάλληλη περίοδο για την προώθηση της αεροπορικής σύνδεσης του Λονδίνου με τον Βόλο με την EasyJet που ξεκινά από τις 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την 1 Οκτωβρίου 2018 και φέρεται να παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: